Overwintering 25/26
3 januari 2026 - Kuta, Indonesië
Allereerst de beste wensen voor 2026 voor de mensen die we vergeten zijn. En heel veel gezondheid toegewenst, iedereen weet dat wij 4/3 van ons leven erop hebben zitten en genieten van elke dag die we hebben. Afspraak tandarts, schoenen kopen en verhogen, opticien, tandarts, kerstmis, nieuwjaar ect ect. Al bij al al heel veel gedaan, we zitten weer in de zelfde kamer, wel wat duurder maar de Rp staat geweldig, dus de prijs blijft hetzelfde. Ook hebben we natuurlijk weer een brommer gehuurd, want vervoer is belangrijk. Onze Martien heeft zijn 75 jaar gevierd, met vele mensen om ons heen, op het strand met heel veel vuurwerk. Dus al bij al zijn we weer goed ingeburgerd en het ritme weer opgepakt. Elke dag zwemmen gaat weer gewoon door 30 tot 40 baantjes is geen opgave meer. In het begin wel wat spierpijn gehad, maar door de massage van rinie is dit weer taboe. Onze lichamen zijn weer gewend aan de warmte, maar ‘‘s middags een dutje doen is wel een boosdoener dus proberen wij dit te vermijden, nu ik vind dat ik weer genoeg heb verteld en laat ik bij de foto’s zien wat er allemaal is gebeurd. Gr van ons.

Wat fijn om jullie verslag te lezen en foto’s te bekijken. Zo te zien genieten jullie volop! Overwinteren 2.0…, hier in het Brabantse ligt nml +/- 5 cm sneeuw!! 😁 ☃️
De groetjes daar, geniet ze!
Zo te zien hebben jullie het helemaal goed naar de zin. Jullie hebben al veel gedaan . Martien komt met een prachtig gebit naar huis. Elly weer mooie sieraden en kleding . Hopelijk krijgen jullie niet zoveel regen als het vorig jaar . Dus héérlijk genieten van al het lekkers op Bali.
Wij kijken weer uit naar het volgende bericht. Groetjes , Jos en Anny
Vanuit het witte Nederwetten willen wij jullie ook de beste wensen voor 2026 sturen.
Geniet van alles wat er op jullie pad komt.
groetjes Hans en Brigit
Wij zien je eind februari weer , kan niet wachten om weer in Bali te zijn .
Groetjes van mij
rijkste hè. Weer leuk 1e verhaal van jullie over de overwintering op Bali in 2026. We hopen jullie binnenkort weer te zien hoor!
Groetjes, Jos en Marjan